.De fleste har vel hørt Justin Biebers nye sang? Hvis du ikke har hørt den, så anbefaler jeg deg og trykke på play på videoen under! jeg har blitt helt hekta på den! 
Yes! Da er det påskeferie, jeg har ikke noen planer enda. Skal vell bare være hjemme å slappe av og være med venner. Sorry for lite blogging, men jeg har hatt mye å gjøre. Jeg har ikke så mye å blogge om heller, vist dere vet om noe jeg kan blogge om så skriv det i kommentarfeltet. God påske!:)
Hei, nå har jeg akkrat kommet hjem fra byen. Har vært og møtt noen herlige jenter, å nå sitter vi og venter på at the voice skal begynne. Har ikke noen planer for kvelden, blir vell bare daffing. Har tenkt å slappe av hele helgen, ikke gjør så serlig mye iallefall. 

- Noen du likte?


I dag har jeg vært på et kurs der vi skulle få informasjon om hva vi skal gjøre når vi øvelseskjører og en del informasjon om kurs vi må ha når vi skal begynne med billappen, og  alt mulig annet som man tydeligvis måtte vite om. Men nå skal jeg og min kjære Malene se Paradise Hotel!

Emmiliees
Gratulerer med dagen til verdens søteste lille søster som blir 4år i dag! Håper hun for en kjempe fin dag. 
Nå sitter jeg og min søte venn Malene barnevakt for søskenbarna mine. Straks begynner Hotel Sæcar og etterpå skal vi kose ogg med mat og Paradise Hotel. 

Hva går kvelden din til?

 
Har kost meg mye med 9 og 10 klasse i skitrekket idag. Har hatt det kjempe korselig! siden jeg ikke hadde kamera så tok jeg noen bilder fra malin. Hun tok en del bilder, og noen filmsnutter. Men her noen av bildene

Nå sitter jeg og ser på bildene vi tok på skolen i går, og nå har jeg akkurat hatt besøk av Malene, Malin og Benjamin. Vi har redigert ferdig musikk videoen som vi skal levere inn, jeg er ikke helt sikker på om jeg vil legge videoen ut her. For se! Jeg blir litt fleu av videoen, siden det er jeg som er en av loneren. Å jeg ser ikke akkurat helt bra ut, jeg måtte holde meg alvålig hele tiden, og det var ikke lett! haha..

-Har dere skoleprosjekt? 

Verdens søteste lille søster!♥ 

Hva syntes du om bildene?
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


August 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012


K a t e g o r i e rBlogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits