Nå sitter jeg å gjør matte leksen og engelsk leksen som skal være ferdig til neste uke. Det følest ut som at det bare er vi som har fått lekser, men det er sikkert bare jeg som føler det for jeg håpe. hehe! Jeg er allerede lei av lekser, så for håpe vi ikke får så mye..

hehe, jeg har ikke nå blogget på 3 dager. Jeg har ikke fantasi lengre og jeg stresser slikt med skolen så jeg får ikke tid til å tenke på å blogge. Men om dere har noen tips på ting jeg kan blogge om så er det bare å skrive det i kommentar feltet! 
Jeg skulle ønsket jeg fikk til å få bedre imunforsvar. Er syk nå igjen, føles ut som at jeg er sykt hele tiden. Men det er sikkert bare jeg som innbiller meg! Som sakt jeg har hatt spysjuka i natt så jeg er ikke i form til å blogge egentlig. I dag så skulle jeg egentlig til Oslo på messe sammens med Nina sjefen min. Men siden jeg ble sykt så ble det ikke noe av det.. Men skal ta det igjen om 6 måneder så jeg gleder meg allerede!Følte meg veldig pen uten sminke!Endelig er det Tirsdags kos med smoothie, fruktsalat og så blir det å slappe av forran tven. Har minst 3 program jeg skal se, gleder meg hehe. Hva bruker dere å gjøre på Tirsdagene?
♥ i cared, you didn't. I cried, you laughed. i was hurt, you smiled. I moved on, you realized. What you had, to late. 

♥ If Barbie is so popular, whay do you have to buy her friends?

♥ You said i love you, i said i love you too, the only difference is, i didn't lie.

♥ A promise means everything, but when they are broken, sorry means nothing.

♥ Just because we don't talk, doean't mean i don't think about you. Im just trying to distance myself, because i konw i can't have you. 

♥ I'm not a bitch, i'm just strong and sat what i mean. 

♥ Love you life, and your life will love you! 

♥ Don't make a girl fall for you, if you have no intention and catching her.. 

♥ Crying is not sign of weakness. it's a sign that you have been strong for too long.

♥ Love is like playing an instrument. First you must learn to play by the rules, then you must forget the rules and play from your heart.

♥ Don't hate me because i wasn't who you thought i was, or who you wanted me to be. from start to finish you never knew the real me.

♥ Friendship is like a book, it takes years to write but only seconds to burn. 

♥ If you want to fly. you have to let go of the things that hold you down..

♥ Life is too short to wake up whith regrets, so love the people who treat you right and forget the ones who don't 

♥ We're not close anymore but I'll still be here. I promise. 

♥ In life we always fall for the person that will never fall for us, always want something we can't have, and always say things we shouldn't

♥ yes,I'm single. and you're gotta have to be pretty to amasing to change that. 

♥ If you don't treat her rigt, don't be upset when someone else does

♥ your lipslook lonely, would they like to meet mine

 


Nå er det ikke lenge igjen til vi åpner butikken, bare litt rydding og forskjellig igjen nå så. 
Hva synes du om butikken?
hey hey, har ikke blogget på nå to dager siden jeg har jobbet i over 13 timer til sammen,og har kommet hjem kl 11 og 12. Så jeg har ikke orket å blogge etter jobb. I morgen skal jeg også på jobb og i helgen skal jeg bli med venninen min på cross løp i Oppdal. Men skal lage et innlegg som venninen min kan legge ut for meg. Det er veldig mye å gjøre på jobb siden vi holder på å flytte butikken til byen og holder på å ordne til. Så hele neste uke kommer til å være veldig travel, siden vi skal åpne butikken og gjøre den ferdig. Men jeg skal prøve så godt jeg kan! 


Har heller ikke tatt noen bilder, men kan prøve å få tatt noen i morgen da jeg er på jobb.
Da blir de endelig søndags kos. Har ikke hatt tid til familien denne uken, siden jeg har vært opptatt med venner og mye annet.Og derfor jeg blogger så sent er fordi jeg har vært på badestranden og vært å grillet med mormor og morfar. hahha, dette var nesten dagens. Var litt gøy å sitte å høre på når de diskuterte om de som får barn så tidlig og forlover seg når de bare er 15 år.  Selvfølgelig så har jo ikke jeg noe med om folk forlover seg når de er 15 år, det er jo deres eget valg. men det er ikke akkurat noe jeg vil. Det var bare veldig morsomt å sitte å høre på når de sitter og diskuterer om det.  Men som sakt jeg burde kanskje holde meg til overskriften, hehe. Nå tar jeg en lang søndags kveld foran tven, siden i morgen begynner jeg på jobb. Så dette blir på en måte min siste dag med sommer ferie. Blir litt godt å begynne på jobb og at  skolen begynner på igjen. men selvfølgelig vil jeg ha sommer ferie i noen månder til! Jeg tok ikke noen bilder i dag, men heldigvis så hadde morfar tatt bilde av mamma da hun sto på vannski. Da blir det en liten by tur med mamma for å shoppe inn litt klær til skole start. Så etter en tur i byen blir det en tur til Nordsjøfestival i Elnesvågen, Jeg har aldri vært der før så skal bli gøy å se hva de er. haha! 


Det ble vist et speil bilde i dag. 

Hva skal du i dag?


Ble et veldig raskt innlegg, men kommer med noen innlegg i morgen da jeg har tid til å blogg. Jeg har hatt besøk av søskenbarna mine så jeg har ikke hatt tid til å blogge så mye. 

Hva gjør har dere gjort i dag? 
Hei, sorry for at jeg ikke blogget i går men var veldig opptatt med trening og venner. Siden jeg ikke fikk blogget i går og lagt ut noen bilder jeg tok, så tenkte jeg og legge de ut nå. Dette ble egentlig bare et raskt innlegg siden jeg skal på treningshallen med noen venner. 

Klarte selvfølgelig og knuse iphonen min.. Jeg skjønnte jeg kom til å knuse den en dag, og den kom selvfølgelig nå! hehe, var egentlig bare redd for at pappa skulle bli litt sint men han tok det helt fint heldigvis. Blir vell en ny skjerm da han kommer hjem fra jobb.                                                                                                                                          

litt uklart bilde hehe. 

Har dere også knust iphonen deres engang? 
♥ Jeg er trist, såret, sint, skuffet. Men vet du hva? Jeg skal sette på et lykkelig ansikt og gå videre. Det vil skade, men jeg vil overleve.

♥ Gutter sier de liker jenter som har former, men de velger aldri dem.

♥ Alle kan få deg til å gråte eller le, men det kreves en spesiell person for å få deg til å smile når du allerede har tårer i øynene.

♥ Når en jente er stille går det tusen tanker igjennom hodet hennes.

♥ Hei gutta, ikke bli så sure når vi sier dere er søte. Søt går på personligheten, kjekk går på utseende. personlighet er best

♥ Vi vet begge at vi ikke er perfekt, men er perfekt for hverandre.

♥ Jeg følte meg spesiell, helt til jeg så at du snakker til alle på den måten.

♥ Finn deg en ekte venn for å komme deg igjennom de tøffe tidene.

♥ Sommeren er alltids bedre vist du deler den med noen du er glad i!

♥ Når vi ser værandre inn i øynene og begynner å smile.

♥ Ta vare på de personene som får deg til å smile mest!

♥ Problemet mellom jenter og gutter, jenter faller for en gutt for lett, mens noen gutter prøver å få så mange jenter som mulig.

♥ Jeg trenger kyssene, jeg trenger kjærligheten, jeg trenger klemmene, jeg trenger varmen, jeg trenger også DEG!


Hva synes du om sitatene?
Hei, jeg fikk meg ikke inn på blogg.no før jeg skulle dra på kino med lillesøsteren min. Derfor publiserte jeg bare bildene nå. Vi var og så Madmagaskar 3 på kino, den var faktisk litt gøy. hehe! Nå tenke jeg egentlig bare å sette meg ned og lese ferdig noen blad jeg fikk av sjefen min som jeg måtte lese ferdig. 

Har dere sett Madmagaskar 1,2,3?
Nå tenke jeg å starte på igjen og blogge. Nå har jeg ikke bloggen på mange månder og begynner å savne å blogge. Jeg skulle egentlig ikke ha en peuse fra bloggen, men det ble bare slik.Men nå skal jeg begynne å blogge forfult igjen. Og nå som jeg begynner på vgs så får jeg meg en egen pc og da får jeg mer lyst til å blogge.Får det er ikke akkurat så gøy og bruke minst en halvtime på å bare slå på pcen og logge meg inn.. hehe. Så får håpe den nye pcen er mye bedre en den jeg har hat kjempe lenge.  

Har dere en veldig treg pc? 
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012


K a t e g o r i e rBlogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits