Tenkte jeg skulle ta en liten spørsmålsrunde, det er bare å spørre om alt dere lurer på. Jeg svarer nesten på alle, og det er ikke vist å kommentere dumme spørsmål eller frekke. For jeg godtar ikke de! 
Skal jeg svare på video?
 Nå har jeg endelig fått extenxionet mitt i posten, etter en lang ventestund. Var veldig fint og mykt, og med bra kvalitet .
Hei! har akkurat stått opp og er klar for teater med hele romsdal. Jeg liker egentlig ikke så godt teater, men håper det ikke er så kjedelig! haha. 
Heisann! Nå har jeg ikke blogget på hele helgen, siden jeg har vært med ingrid. Har ikke hatt muligheten til å blogge siden vi har vært så opptatt. Helgen har gått så utrolig fort. Men den var utrolig korselig. Skulle ønske at ikke helgen var over. Hvorfor kan ikke bare tiden gå saktere når vi har det gøy!? 

Nå har jeg akkurat vært på kino med jenten. vi så Tina&Bettina, syntes ikke den var så særlig bra. Men det er jo min mening!. Da jeg så den på reklamen, så syntes jeg den så sykt bra ut. Men den var egentlig ikke så bra som jeg håpet på. 

                                         

Hva har du gjort i helgen?

I dag har jeg vært å jobbet fra kl 3 til 7, jeg klarte ikke å lavære å kjøpe meg noe. Det er så utrolig mye fint,kunne ha kjøpt hele butikken! 


mmale,mammantilmichelle,ozy1,tcmn,l0ve,anjabugge,helenebbugge,sophieelise,ainaogingrid. Det er vel egentlig disse jeg leser fast og titter innom værdag.Det er helt sikkert flere blogger jeg svipper innom iblandt, men jeg kunne liksom ikke ha med alle. Jeg titter også på de bloggerne som kommenterer innleggene mine og kanskje jeg slenger igjen en liten kommentar. Men jeg har så dårlig hukommelse at jeg glemmer avogtil å kommentere tilbake, det er selvfølgelig ikke meningen! Men nå blir det en tur ut å jogge så vi får snakkes!. 
regn regn, off her i Molde er det bare regn å stygg vær! Det reiner og bleser som bare det. Blir så lei av det stygge været, hvorfor kunne det ikke bare ha vært fint vær!?

Er det stygt vær med dere å?  
Endelig lørsdags kos med Anitami! 

Hva gjør dere i kveld?
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012


K a t e g o r i e rBlogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits