Heihei! Nå som folkene var ute og gikk halloween, så snek jeg og Anitami oss ut for å ta litt bilder av de skummle ungene som lusket i buskene. hehe! Var faktisk ikke så mange ute å gikk i år, synes det har minket de tre siste årene. Jeg synes det er gøy å få besøk av noen søte små som vil ha goderi. For jeg tenker på da vi var små og da jeg ville ha goderi å da vi synes det var veldig kjedelig og ikke få noe i posen. 


* Går dere halloween i år?

Besøk gjerne den nye bloggen vår HER.
Heisøtiser! Nå har jeg endelig fått meg en bilde blogg også, jeg har den sammens med Anitami. Vi hadde blitt veldig glad om dere følger oss eller kommenterer. Vi kommer til å bruke den til å legge ut bilder vi har tatt av naturen,værdagen,måndens bildetakning,fotoshoot og inspirasjonsbilder. Håper dere vil følge oss der og at dere liker den!. Bare klikk HER, så kommer dere innpå den nye bloggen vår. 
På Lørdag var jeg, stine og siw på Alexsandra hotell og tok bilder. Det var gratis sminking og bilde taing. Vi var der i 5 timer i strekk men tiden gikk ikke så sakte. Når vi var der så fikk jeg tanken hvorfor går jeg helse og sosial? Det så drit morsomt ut å ta bilder av andre mennesker og sminke de. Så der å da angret jeg på at jeg takket ja til helse og sosial!. menmen for ta det som en fritidshobby! 

Jeg fikk alt jeg ønsket meg til bursdagen, er veldig fornøyd med gavene jeg fikk. Tusen takk for gratulasjonene på facebook og bloggen, jeg setter stor pris på at dere skrev gratulerer til meg. 
Heiisøtiser!♥

I dag så fyller jeg og Anita 16 år, jeg vil Gratulere henne så mye med dagen og håper hun koser seg kjempe mye! Vi skal ut å spise sammens med noen venner på peppes, så skal vi ha film kos senere. Så får håpe denne dagen blir bra. jeg la ut noen bilder under der vi var små. 

Meg:


Anita: 

Noen bilder fra Moa!

Chilling med piami! 


Endelig Høstferie! Nå venter jeg på at jeg skal dra til anita på jente kveld.

Dere lurer vell kanskje på hvorfor jeg har på bandasje. som sakt på mandag dengte jeg hånden min i trappa, jeg syntes det ikke var så vondt da jeg gjorde det. Men den begynnte å verke og jeg fikk ikke til å bruke den. Nå har jeg gått med bandasje i en uke og hånda bli verre, så jeg skal vente å se over helgen og vist den ikke er bedre så tar jeg meg en tur på legevakta. hehe, mn God høstferie alle sammen!♥

Har du høstferie nå?

Er det noe spessielt du skal?
Heihei, lenge siden sist! tenkte å legge ut twittern min og instagramen min. slik at dere kan følge med meg der! 

Skriv inn twitteren din og instagramen din neden for! 
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012


K a t e g o r i e rBlogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits