Hallåå, i dag så har jeg hatt sinsykt hodepinne og slapp.. Helt siden helgen har jeg vært sykt trøtt og hatt sykt hodepinne og har egentlig bare lyst å legge meg ned å sove til jul,hehe. Får bare håpe jeg er bedre i morgen, slik at jeg holder ut skole og jobb! Men nå som jeg blir sengeliggene i dag, kunne dere ha kommet med film tips? kjeder meg slikt! 


Er du syk? 
Har du filmtips?  
Heihei! Nå sitter jeg og slapper av forran pc'en. Idag har jeg hatt indelig med hodepinne og orker virkelig ingenting. Tenkte jeg skulle gå inn på ikea å se om hva jeg trenger til rommet mitt, endelig snart ferdig med rommet mangler bare noen småtteri så er alt fikset! Skal til Trondheim i desember, siden jeg skal til legen. Så da tar vi oss en shoppings runde på ikea og kanskje vist jeg er heldig så orker mamma og stoppe på et kjøpe senter, hehe. Men nok om det, jeg tar dette når det kommer jeg! 

'' fin daffe stil, hehe! '' 

Hva har du gjort i dag eller hva gjør du? 
 
Heihei! Endelig så skal jeg å se Twilight, har gledet meg i mange dager til den filmen! Elsker alle filmene og de tipe filmene, skulle ønske det kom flere filmer av Twilight! Mn dette ble et kort innlegg siden jeg stikker nå. hehe


Har du vært å sett den andre delen av Twilight? 
Heihei! har ikke hatt tid til å blogge på en stund, er så opptatt med jobb,lekser og trening. Jeg har laget noen motivasjons bilder, som jeg selv skal følge litt iallefall. Kanskje du også vil det! Når man skal trene og få muskler eller få bort fett, da er mat veldig viktig!. Og om du skal få bort fett, slutt med brus og alle de sukkerbombene du får i deg. Om man trener vær dag er det viktig med frokost, lønsj og en banan eller yougurt etter trening. Sjokolademelk og banan er en veldig bra ting etter trening, når jeg fikk høre at sjokolademelk var en sund ting etter trening, trodde jeg ikke på det. Men det er faktisk forskere som har forsket på det. haha. Om du trener vær dag er det farlig med bare et måltid, om du tror du går ned ved å spise et måltid så tar du veldig feil. Og om du ikke spiser etter trening, så tar kroppen av det du skal ha og gjør slik at det ikke blir så mye muskler. Kanskje du føler deg tykk igjen når du spiser etter trening, men du blir jo selvfølgelig ikke tykk igjen. Men om du går å kjøper deg en burker og en brus, hva var vitsen med å trene da egentlig? Dere kan friste dere alt det fette og sukkert, men det er lurt å kutte ned litt etter litt om du skal bli tynn eller få muskler. Håper dere fikk noen tips av det jeg skrev, ikke at jeg er så proff med slike ting, men har fått gode råd av personer som trener værdag osv. 
Trener du mye? 
Fikk du motivasjon?
Var det brae tips? 
Wii! da har jeg bestilt nye treningsklær fra Nelly, når jeg satt å kjedet meg en dag tok jeg meg en titt innom Nelly. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å kjøpe noe, men jeg greide ikke å motstå. heheh!

Syntes?
Heisann! jeg blogger veldig sent, men har vært på jobb i fem timer i dag og pakket ut fult av varer. Det har vært en lang dag, men helt grei. Jeg har også begynt å trene, og tror jeg har fått det inn at nå må jeg starte vist jeg skal ha bra kropp til sommer. hehe! Det er veldig kjedelig å trene for seg selv, men greier meg. Men selvfølgelig hadde det vært mer korseligere med en trenings kamerat! Og som skat, noen av vennene mine er veldig lat.. Så gidder ikke å spørre mer, for har fått det for meg at de gidder ikke. haha! Men tenkte å ta et bilde av hvordan jeg ser ut nå, så ta et bilde etter så så mange månder med trening for å se forbedringen. Så kanskje DU også får litt motivasjon! 

Et bilde over stevningen på jobb! heheh, kan ikke akkurat si jeg var fotogen i dag!

Hva har du gjort i dag? 
Hvilken likte du best? 

 
Daffe dager! Nå sitter jeg bare å chiller forran tv'en, er veldig sløv med bloggingen osv. Men skolen er formye i veien.. Nå skal jeg legge en plan over hva jeg skal få gjort denne uka, jeg må jo også prøve å fikse en videoblogg med svar på spørsmålsrunden. Men om jeg ikke får til det med video og youtube styret så svarer jeg ikke på video. Jeg skal prøve så godt jeg kan! Men nå blir det vell å se ferdig sesong 3 av the Vampire Diaries. Jeg burde egentlig ikke starte å se, for da greier jeg ikke å legge fra med pcen igjen. haha! Det er seriøst beste serien jeg har sett noen sinne!♥Liker du også the vampire diaries? 

Er det daffe dager hos deg å? Da har verdens fineste katt vært borte litt over ett år. Jeg har gått å trodd han har vært dø, men så la mamma ut et bilde av han og skrev savnet. Det var en dama som kontaktet henne å sa hun hadde sett en veldig lik en gått irundt der i et helt år. Så sendte hun bilde av katten, og den var veldig lik! Så nå sitter jeg bare å venter på at hun skal ringe igjen, siden hun skulle prøve å fange han. ååh, jeg håper det er han! 
Denne helgen har vært helt fantastisk, har vært med helt herlige folk. Jeg og Julia ble kjørt til Sunndalen på Fredag, vi tenkte at vi skulle ha en jentekveld med Aminda og ingrid. Men så plutselig fikk vi overaskelse besøk av 5 gutter som har vært her i hele helgen. Så det ble ikke noe jentekveld på oss denne gangen. Nå gleder jeg meg til å komme hjem til sengami! Det har vært sykt trangt, så det skal bli godt å komme hjem til sin egen seng! hehe. 


Hva har du gjort i helga? 
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012


K a t e g o r i e rBlogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits