Likte du noe av sitatene?

Fikk dere mye fint til jul eller som dere ble fornøyd med?
Hva ser du frem til? 

Jeg ser frem til å gå ferdig skolen å få en utdanning, så får jeg egentlig bare se hva som skjer vidre. 

Trives du på den nye skolen? 

Jeg trives på den nye skolen, men merker det er stor forskjell ifra den skolen og klassen jeg gikk i før!. 

Beste minne vårt? (ingrid)

Greier ikke å velge mellom det beste minnet vårt, har så mange rare og fine minner sammens med deg vennen!

Om du kunne endret en ting på deg selv, hva? 

Som sakt så har ikke jeg selvtillit i det heletatt, har så mye jeg ville ha endret på. Så jeg har ikke bare en ting! 

Ynglings film? 

Har ingen ynglings film, får jeg liker for det meste alle filmer eller jeg er ikke så keen på slåsting og skyting. Slike gutte filmer som jeg bruker å kalle det.

Savner du Sunndalsøra?

JA!

Hvor ville du ha flyttet? (NORGE)

Jeg ville ha flyttet i rundt Oslo området eller Trondheim, Trondheim har vært drømme byen min siden jeg var liten. Så kunne tenkt meg dit engang!

Fant du noen sinne ut hvem jeg var?

Som dere sikkert ikke vet eller kanskje dere har sett noen kommentarer av en ''hemmelig beundrer''. Så har han dreve å skriv mye til meg som en kommentar, men jeg aner ikke hvem det var. menmen alltids hyggelig å ha en hemmelig beundrer, ikke sant? 

Har du noen i kikkerten? (Gutter)

Har ikke noen for øye nå, men kan ikke klage på at det ikke er nokk gutter å velge imellom! 

Bruker du mye tid om morgenen til og sminke deg? 

Jeg sminker meg ikke så mye når jeg skal på skolen, siden jeg ikke har noen spessielle å ordne meg for. Men om det ikke gjelder skolen, så kan jeg bruke minst en time på å ordne meg. Og da gjelder det ikke bare å sminke alltså. 

Hva er annerledes med vgs enn ungdomskolen? 

Mye mer stress og mye bedre lære måte. 

Hvem kommer du best overens med på den nye skolen? 

Kommer vell  overens med alle på skolen min, så har ikke noen spessielle!

Noe på gang med noen? 

Nei, men har lyst på kjæreste! tihihi. 

Dine bestevenner? 

Veronica, Stine og Ingrid!

Er du aktiv på twitter/instagram? 

Jeg prøver å være aktiv, men vet ikke helt om det funker jeg ass!

Hvem av de fra den gamle klassen din savner du mest? 

Savner alle folka, men mest de jeg hang med! Har livet ditt forandret seg etter ungdomskolen? på hvilken måte? 

Det har forandret seg helt etter jeg begynte på vgs. Jeg har nesten ikke tid til venner, jeg jobber og trener som jeg ikke gjorde så mye de tre sisteårene. 

Bruker du mest jogge klær eller pynter du deg på skolen? 

Jeg har alltid elsket å gått i jogge klær, men jeg gå får det meste med dongribukse og ordner meg litt. Men om jeg ikke orker så tar jeg på meg jogge klær. som sakt, har ingen å pynte meg for. 

Fester du mye?

Nei, egentlig ikke. 

Skal du på JB konserten? isåfall hvor sitter du, hvilken dag? 

JA SELVFØLGELIG! jeg skal den 17 og fikk bare tak i ståplass. Men bare jeg er der, så går det greit! ååååh jeg gleder meg!

Justin Bieber VS One Direction? 

JUSTIN BIEBER!

Fravoritt-TVserie? 

Vampire Diaries og hotel sæsar.

Hva gjør du på fritiden? 

Nå for øyeblikket så konsentrerer jeg meg bare om trening, jobben og skolen. 

Hvor lenge har du blogget? 

Har blogget en stund nå, er ikke sikker hvor lenge. 

Beste og verste med den nye skolen din? 

Det beste må vell være at lærerene er veldig snille og det samme gjelder vell elevene. Det verste er vell at det er veldig øde og at jeg ikke har noen av de gode vennene mine der. 

Savner du gamle klassen din? 

Ja, jeg savner den sykt! 

Hva vil du jobbe med i femtida? 

Jeg har mange ønsker egentlig, men kanskje sykepleier eller noe innen barn og ungsom. 

Trives du med jobben din? 

Jeg trives kjempe godt, det er en kjempe gøy jobb og har verdensbeste sjef! hehe. 

Får du mye stipend? 

Jeg får helt passe egentlig, tror jeg får noe i rundt 1198kr elns.

Har du lyst å bli mamma nå eller enellerannen dag? 

 JA, jeg elsker babyer! jeg kunne godt ha blitt mamma nå, hehe, Men er fortidlig å bli det nå! haha, passer jeg ikke som en mor da?xpHar du lyst på kjæreste? 

Ja, jeg har lyst på en som jeg kan dele hverdagene mine med og ha de gøy med! åååh.


 

Hvor jobber du? 

Jeg jobber på Paradiset, det er en interiør butikk. Hun har sin egen siden på facebook og en egen blogg, her er linkene: Facebook  og Bloggen

Hvilken sport har du gått på/går på? 

Jeg har gått på håndball i 8 år, skiskyting, turning 4 år, fotball, så husker jeg ikke mer. 

Hvor ofte trener du? 

Jeg trener hverdag i grunn, unntatt lørdag og søndag. 

Hva trener du? 

Jeg trener veldig mye mage,lår, armer og beina. 

Hva skal du oppnå? 

Jeg vill egentlig bare se om jeg greier og komme meg ned til 47 kg og at jeg faktisk må ha mindre størrelse i bukser. Og da mener jeg at jeg vil se meg selv i speile og synes jeg har en fin kropp og er tynn i rundt magen og beina!

Hvorfor trener du så mye? 

Er fordi jeg ikke er fornøyd med kroppen min, jeg hater den virkelig! hehe. ( dårlig selvtillit ) 

var/er det vanskelig å starte? 

Det var ikke så vanskelig som jeg hadde forvendet. Jeg har nå trent i 5 uker og har fått det til helt fint. Jeg har også greid å legge om kostholdet litt, men nå som julen kom så kom jeg ut av sporet.. Men julen er en gang om året så jeg vil unne meg litt jeg og!. 

Hva spiser du? 

Jeg spiser for det meste havregryn hverdag, jeg spiser ikke brødskive eller drikker brus. jeg har kuttet ned alt det usunde og startet med det sunneste jeg greier å få til om dagene. Men man må ha litt sukker i kroppen om man trener mye!. 

Har du bilder fra du startet og til nå?

Her er ett bilde som er tatt en stund før jeg startet og et til nå, hmm jeg ser ikke forrskjell så mye på disse bildene.. ( feit ) 
Hvor høy er du? 

Jeg er 1.58 

Hvor mye veier du? 

Jeg veier 52.4 kg (For mye) 

Hvor mye vil du veie? 

Jeg vil minst være minst være under 50 kg!

Hvor høy vil du være/bli? 

1.65!

Hva er skostørrelsen din? 

37


Hva synes dere om svarene? 

Noe dere har likt som meg? 
Det er rundt 120.000 mennesker i Norge som har spiseforstyrrelser. Både jenter og gutter. Men ca. 90% av de som får det er jenter. De fleste får spiseforstyrrelser når de er mellom 13 og 25 år gamle. Spiseforstyrrelser er en psykisk lidelse og kan ofte komme i forhold til depresjon, reklame, mote, modeller, venner og familie. Spiseforstyrrelser deles inn i tre hovedgrupper: Anoreksi, bulimi og tvangsspising, men det er også noe som heter uspesifisert spiseforstyrrelse. Her havner skriver jeg bare om spiseforstyrrelser, siden jeg har lest mye om det før. Men dette innlegget tok jeg av ei som skrev om alle forstyrrelsene. 

Anoreksia

Det egentlige navnet er anorexia nervosa. Det er oftest unge jenter som får anoreksia, bare 5% er gutter. Ca. 10% av de som har spiseforstyrrelser har anoreksia. De som har anoreksi er veldig opptatt av å gå ned i vekt og  trener ofte mye for å forbrenne flere kalorier enn de får i seg. Sykdommen begynner ofte med at man sulter seg, men går så over til at man ikke klarer å få i seg mat. Dette gjør at en anorektiker kan få et helt forvrengt selvbilde. Etter hvert som hun/han blir tynnere, ser hun/han seg selv som tykkere.
 
De som har anoreksia tenker nesten alltid på mat og kalorier og har ofte lyst på mat uten å være sultne. De føler at de har kontroll over seg selv fordi de klarer å la være å spise selv om de vil. De som sulter gjør dette for å få oppmerksomhet. Det kan også være for å prøve å fortrenge at de har menneskelige behov. Grunnene til at sykdommen anoreksia utvikles er forskjellig. 

Utløseren for sykdommen
Ofte dramatiske hendelser i personens liv. Kan f.eks være at personen har vært utsatt for mishandling, har fått barn, gått gjennom en skillsmisse og å oppleve dødsfall i nær omkrets. 
Andre grunner kan være slankepress eller at modeller og andre kjente personer er veldig slanke. Mange av de som har anoreksia går etter en stund over til å ha bulimi eller tvangsspising. 

Her er det en video som dere også kan se: 

Jeg vet at det er mange jenter som ser seg på samme måten, hver gang de ser seg i speilet. Men jeg håper at dere en dag vil se deres virkelige " deg ". Spisefortyrrede mennesker er ikke pene, og iallefall ikke når de blir så sykt tynne. Og jeg mener ikke noe vondt i det jeg sier. Men vi mennesker er skapt for å ha litt fett på kroppen, vi skal ikke la huden henge og ribbeina syntes igjennom huden. Det er helt feil. Og selvom spiseforstyrrelser ikke kommer fordi man vil, så må man prøve og innse at det ikke er mye pent. Jeg har aldri hatt litt "flesk" på kroppen, jeg kjenner og vet om personer som er forferdelig tynne og er nesten bare skapt av bein. Men de har ikke spisefortyrrelser, men de ble født slik. Men det er mye finere når de har noe på kroppen, enn ingenting.. 

Dessuten vil gutter mye heller ha en jente som veier noe, og vet dere? De bryr seg sjeldent. Det er helt sikkert noen forferdelige mannfolk her i verden som bryr seg, men det er ikke mange. Og en ting til; jeg tror ikke en normal gutt/mann, ville likt å se skinn og bein vandre rundt og bli forelsket i det. Selvom man faller for personligheten, så blir nok også guttene skremt ifra det, dersom du har en sykdom som du ikke kan noe for. Aner ikke om jeg har noen anoretikere eller noen spiseforstyrrede som leser bloggen min. Men om dere finnes her; jeg håper dere leser dette, dette er ikke ment vondt og jeg har ikke noe imot slike folk! For jeg vet aldri om jeg faktisk kan få det en dag, om jeg fortsetter å tenke slik jeg gjør. hehe, det tar vi en annen dag! :) 

Hva tenker du om dette? 
Har du hatt det selv eller har det?
Har dere noen venner som har det?  
hellå! Nå har jeg og Eilin akkurat bakt kakemenn og pepperkakemuffins, så nå blir det litt kos forran tven før jeg åker meg bort til treningsenteret! kaker + trening henger ikke akkurat helt sammen men...Har dere baket litt til jul?
Endelig så fant jeg slike sko, har letet lenge etter slike. Men har ikke funnet noen som var fine på, før nå. Jeg tenkte skal, skal ikke, jeg greide ikke å bestemme meg. Så jeg dro hjem og da tenkte jeg at det egentlig var forsjent. Men jeg greide ikke å slutte å tenke på de, så jeg måtte nesten innom å kjøpe de før jobb. haha.


Bruker du også å være usikker på om du vil eller ikke? eller er det bare jeg? 
Heej! Nå har jeg hatt en kjempe korselig helg sammens med pappanmin. Mamma og søskene mine har vært på hyttetur i helgen, så jeg og pappa var hjemme å slappet av. Eller i går var jeg en tur hos Stine, siden pappa skulle til en kompis. Vi bestilte pizza og fikk besøk av noen gutter fra Kristiandsund.Har vært en helt grei helg! Hva har du gjort i helgen? 
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012


K a t e g o r i e rBlogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits